28. 5. 2018

V květnu jsme realizovali Decopierre na garážové stání ve Zvoli u Prahy, které se rázem změnilo v příjemné zátiší pro zahradní posezení. Požádali jsme jeho majitelku, zda by nám zodpověděla pár otázek - souhlasila a umožnila nám zveřejnit i telefonní kontakt, takže si její slova můžete kdykoliv ověřit i Vy.

Jak jste se dozvěděli o Decopierre? O Decopierre jsme se dozvěděli z reklamy na Radiu Impuls.

Zvažovali jste i jinou povrchovou úpravu? Zvažovali jsme nějaký obklad imitací kamene, cihel nebo něčeho podobného, ale nic konkrétního.

Proč jste se rozhodli pro Decopierre? Když jsme Decopierre viděli, hned jsme věděli, že takhle přesně jsme si to představovali. Dalším plusem bylo to, že se omítka nezatíží nějakým obkladem.

Proč byste nás a Decopierre (ne)doporučili ostatním klientům? Doporučení na vás bychom dali z těchto důvodů: výborná komunikace při domlouvání termínů prohlídky i realizace, i když jsme se domlouvali skoro čtyři měsíce dopředu, všechny termíny klaply přesně jak jsme potřebovali, a v neposlední řadě perfektně uklizené okolí stavby bez zacákaného okna, podbití střechy atd...což rozhodně u většiny řemeslníků nelze říct.

Tel. kontakt pro ověření reference: 727 895 209

Děkujeme za důvěru i milá slova a přejeme spoustu krásných chvil nejen na Vaší zahradě :)

Zpět na výpis

Working...