3. 6. 2016

Amorino Gelato je světoznámá síť obchodů s tradiční ručně vyráběnou italskou zmrzlinou, kterou budete moci za pár dní ochutnat i v centru Prahy – na Malostranském náměstí.

Důležitou součástí značky jsou i kvalitně a stylově provedené interiéry obchodů, jež vychází ze stejného architektonického konceptu francouzského  Decopierre podobného po celém světě. Obrátil se proto na nás i majitel franšízy Amorino v Praze, pan Dean Da Lanca.

Decopierre jsme úspěšně aplikovali za jediný den na celkovou plochou cca 40m2. Jako vzor kamene byl zvolen přírodní pískovec, který se perfektně hodí k tmavé podlaze a dřevěnému nábytku.

Značku Amorino Gelato založili v roce 2002 dva kamarádi - Paolo Benassi a Cristiano Sereni. Velmi brzy jejich úspěch  umožnil otevřít stovky  obchodů v mnoha prestižních lokalitách po celém světě – dnes existuje přes 250 poboček. Hodnotou Amorino je výroba té nejkvalitnější zmrzliny z organických a přírodních surovin bez umělých barviv a příchutí. Vytvoření každé nové příchutě zmrzliny začíná nejpřísnějším výběrem surovin v kombinaci s trpělivostí a zručností vysoce vyškolených kuchařů.

Podívat se na naši práci a pochutnat na pravé italské zmrzlině můžete již od poloviny června na adrese:  Mostecká 38/24, Praha 1 - GELATO CAFFÉ AMORINO.

Zpět na výpis

Working...